Meistä

Hei!

Olemme kaksi eräoppaaksi opiskelevaa, hieman vuosien saatossa hönähtänyttä luonnonlasta. Luontoilun lisäksi kummankin elämään on kuulunut vahvasti seikkailumielisyys, jo varhaisista Nuuskamuikkusen faniajoista lähtien, johtaen viime vuosien haahuiluihin ympäri maailmaa. Nyt olemme päättäneet ostaa vanhan pakettiauton ja matkustaa sillä ympäri Suomea.

Suunnitelmamme ensiaskel tapahtui syyskuussa. Jäimme koululle viikonlopuksi ja lauantaina heitin vitsillä ilmoille, että pitäisikö liftata Lappiin katsomaan ruskaa. Johanna vastasi myöntävästi, ”Joo”. Nauroimme hetken aikaa ja sunnuntai aamuna havahduimmekin jo Hyvinkään ABC:lta ”Lappi-kyltti” kädessä. Ensimäinen yhteinen seikkailumme ja toisiimme tutustuminen oli alkanut. Matkalla nukuimme milloin minkäkin huoltoaseman takana teltassa ja useamman kyydin saatuamme pääsimme vihdoin Pallakselle, josta vaelsimme Hettaan. Sieltä selviydyimme takaisin PK-seudulle vuorokaudessa ja lähdimme kaupan kautta suoraan Nuuksioon telttailemaan luokkamme kanssa. Tajusimme mitä haluamme tehdä. Suunnitelma rupesi hiljalleen hautumaan.

Nyt olemme tässä! Yritämme säätää apurahoja ja sponsoreja. Yritämme myös kovasti oppia valokuvauksen ja videotaltioinnin saloja muutamassa kuukaudessa. Autoihinkin pitäisi yrittää tutustua ja valita sellainen joka hajoaisi vain joka toinen viikko. Ainiin ja kirjoittamaankin pitäisi opetella.

Tulemme jakamaan kanssamme ilot ja surut (sponssit ja ei sponssit), mahdolliset edistysaskeleet ja muut tilannepäivitykset.

Antti ja Johanna

Advertisements