Lintuja, kalevalaista jäsenkorjausta ja äiti <3

Hetki on mennyt viimeisestä blogikirjoituksesta. Kiirettä pitää ja näin. On muuten ihan älyttömän iso homma pitää yllä blogia.

Ollaan käyty siis Repovedellä, Torronsuolla ja Liesjärvellä tässä välissä. Tarinat muhivat ja valmistautuvat parasta aikaa, mutta aika ei millään riitä kaikkeen!

Mitäs kaikkea tässä onkaan tapahtunut.. Noh..

Kalevalainen jäsenkorjaus

Minun selkänihän on kiukutellut jo tovin ja tästä olemme kirjoituksissakin maininneet. Eräs ystävällinen henkilö nimeltään Joni, joka on seurannut meidän reissuamme otti meihin yhteyttä asian tiimoilta. Hän on nimittäin kalevalainen jäsenkorjaaja (ja elämäntapa luontofiilistelijä) ja halusi hyvää hyvyyttään tarjota minulle taitojaan selkäni parantamiseksi! Aivan mahtavaa!

Liesjärven jälkeen kävimme siis moikkaamassa Jonia Tammelassa. Oli aivan huippu tyyppi! Parisen tuntia vinksauteltiin ja hierottiin kroppaani oikeaoppisempaan asentoon. Minähän olen siis täysin mutkalla. Jalat sojottivat minne sattui, hieman Aku Ankkamaiseen tyyliin, ja yläkroppakin oli vintturassa. Jalatkin olivat täysin tukossa jatkuvasta kävelystä ja niitä availtiin hieman.

Hoidon jälkeen oli huippuhyvä olo, vaikkakin hitusen sekava. Joni sai minua hieman suoremmaksi ja nyt kelpaa taas lähteä taivaltelemaan. Suosittelen kaikille fyysisesti vinksahtaneille ja menen itsekin ehdottomasti uudestaan heti kun vain Tammelan suuntaan päädyn!

Kävimme hoidon ohessa kattavat keskustelut luonnosta ja aivan kaikesta siihen liittyvästä. Keskusteltavaa riittäisi useammallekin sessiolle. Hänhän toimii itsekin myös luontoalalla Loimunalle- nimikkeellä. Hänen meiningeistään voi lukea lisää täältä! -> https://loimunalle.fi/

Jonin hoidoista saa lisäinfoa vaikkapa Facebookista kirjoittamalla hakukenttään Joni Hernberg kalevalainen jäsenkorjaaja.

Villa Elfvik

Noh.. Sitten olikin aika rynnätä takaisin PK-seudulle sillä minulla oli näytön paikka. Eräoppaaksihan tässä ohessa pitäisi valmistua joten pidin Espoon Villa Elfvikin luontopolulla lintujen tutkailemiseen keskittyneen retken liikuntarajoitteisten ryhmälle.

Ryhmä oli aivan paras! Sisko ja kasa hänen kavereitaan suostuivat tulla minun vietäväkseni ja kuuntelemaan maanisia höpötyksiäni taivaan linnuista. Meillä oli aivan huippuhauskaa! Kiersimme Villa Elfvikin esteettömän reitin ja kerroin luonnosta niitä näitä.

Villa Elfvik on todella kaunis paikka ja optimaalinen lintujen katseluun. Täällä on yksi parhaista esteettömistä reiteistä mitä tiedän, mutta nyt on silti pakko vähän blaastata.

Esteettömiä reittejä on PK-seudulla pirun vähän ja ne ovat todella lyhyitä! Nyt hopihopi Metsähallitus panostamaan tähän! Kaikille pitäisi olla mahdollisuus päästä kokemaan ja nauttimaan luonnosta! 

Se siitä blaastauksesta.

kurre

Pikku ystävä! 

Oli miten oli. Säät hellivät, lintuja oli vaikka millä mitalla ja nokipannukahvit maistuvat kerta kerran jälkeen vain paremmalta.

Tämän jälkeen kävimme Nuuksion kansallispuistossa testailemassa Johannan tulevan ruokanäytön sapuskoja. Pahuksen hyvää oli, mutta hieman reseptiikassa on vielä petrattavaa höhhöh.

Äitienpäivä

WhatsApp Image 2017-05-14 at 17.28.42 (1)

WhatsApp Image 2017-05-14 at 17.28.42

Tänään sitten koittikin äitienpäivä. Vein äitini ja pienemmän siskoni nautiskelemaan Kopparnäsin ihanille rannoille avotulella valmistetuista ruoista. Loimutimme hieman lohta ja teimme suppisrisottoa viime syksyn sienisaaliista. Villiyrttisalaatinkin saimme aikaiseksi kun opastin perheeni keräämään vuohenputkea!

WhatsApp Image 2017-05-14 at 17.28.12

Kaiken kruunasi tietenkin äitienpäiväletut, joita opettelin kovasti heittelemään ilmaan. Yksikään ei tippunut maahan  mutta kaksi kymmenestä letusta onnistui oikeaoppisesti. Petrattavaa siis riittää.

WhatsApp Image 2017-05-14 at 16.40.39

Semmoisia välikuulumisia! Hellikää äitejänne ja katselkaa lintuja ja tutkailkaa kehoanne, että miten vinossa oikein olette sillä minulle ainakin tämä tuli vähän yllätyksenä! Ei mulla muuta, nyt kohti uusia seikkailuja!

-Antti

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s