Vuonna 1984

Nyt se on tapahtunut. Huimin edistysaskeleemme sitten Suomi 100 – ohjelmistoon pääsemisen. Äkkiä käärimään ruutuflanellipaidan hihat ylös, kauppaan ostamaan oranssit Mersu-lätsät ja eikun viiksiä kasvattelemaan. Farkut ovatkin jo valmiiksi rikkinäiset ja likaiset.

marsu2

Hankimme itsellemme auton! Kuten kuvasta näkyy, kyseessä ei ole mikä tahansa auto, vaan Orwellin kauhukuvavuoden 1984 Mercedez-Benz mallia 307. Auto on naurettava ja ihana. Takuuvarma viharakkaussuhde on alkamaisillaan.

Reissu alkoi säätämisellä, kuten yleensäkin kaikki missä allekirjoittanut on tekijänä (Antti). Tuli nimittäin tilattua bussiliput vahingossa tiistaille, eikä sovitulle keskiviikolle. Perus. Onnibussissa ilmoitettiin, että ei passaa vaihto, mutta onneksi kuitenkin auton kaupittelijalle kävi myös tiistai. Aamulla kohti Jyväskylää siis !

matkalla-jyva%cc%88skyla%cc%88a%cc%88n

Matkalla Jyväskylään

Olimme jännityksestä soikeana koko matkan. Perillä jyväskylässä meitä odotti uskomattoman kaunis maisema. Rakkautta ensisilmäyksellä.

Ruostetta riitti, vaihteet eivät aivan kolisseet aina paikoilleen ja kaikki oli vähän niin ja näin. Onneksi mekin olemme vähän niin ja näin, niin kuin myös hankkeemmekin. Pitkällisten auton pälyilyjen ja tutkailujen jälkeen totesimme auton olevan meille tarkoitettu ja myyjien olevan sen verran hilpeän oloisia veikkosia, että teimme iloisesti kaupat.

marsu-3

whatsapp-image-2017-02-02-at-10-53-27

<3<3

marsu1

thumb_dsc_1350_1024

JKL

Saimme ajettua Jyväskylästä Nurmijärven opistollemme ilman ongelmia ja nyt on oikeastaan ihan hyvät fiilikset autosta. Vauhti ei tosin päätä huimaa. Mukavinta on ajaa kun nopeus on alle 80km/h. Ylämäet noustaan puhtaasti huumorilla.

Mersu sopii imagoomme kuin sormi nenään. Ainakin herätämme huomioita rullaillessa ympäri Suomea oranssilla laatikollamme. Ehkäpä myös mahdolliset sponsorit tykkäävät tästä, tai sitten vaihtoehtoisesti kieltävät ehdottomasti pistämästä tarraansa kyseiseen rotiskoon. Itse ainakin kieriskelemme nautinnosta ja odotamme innolla tulevia koitoksia! Nyt eikun siivoamaan ja rakentelemaan meseä meidän näköiseksi!

Antti & Johanna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s